Arkivér notater og lister

Når du er ferdig med et notat i Keep, kan du lagre eller slette det.

Arkivér notater

1. Åpne Keep Keep på en Android-telefon eller et Android-nettbrett.
  2. Trykk på notatet du vil arkivere.
  3. Trykk på Arkivér Arkivér øverst til høyre.

Tips: For å arkivere flere notater samtidig, trykk og hold dem inne på startskjermen i Keep, og trykk deretter på Mer Mer og så Arkivér.

Slik arkiverer du notater og lister på Wear OS-klokken din.

Slett notater

1. Åpne Keep Keep på en Android-telefon eller et Android-nettbrett.
  2. Trykk på notatet du vil slette.
  3. Nederst til høyre trykker du på Handling Handlingsmeny og så Slett Slett. Når du sletter notater, blir de også slettet for alle du har delt dem med.

Tips: Hvis du vil slette flere notater samtidig, trykker og holder du hvert av notatene inne på startskjermen i Keep, for så å trykke på Mer Mer og så ​Slett.

Ta notater ut av arkivet

1. Åpne Keep Keep på en Android-telefon eller et Android-nettbrett.
  2. Øverst til venstre trykker du på menyen Meny og så Arkivér Arkivér.
  3. Klikk eller trykk på et notat for å åpne det.
  4. Klikk eller trykk på Hent fra arkivet Hent fra arkivet.

Gjenopprett slettede notater

Når du har slettet et notat, kan du gjenopprette det innen sju dager.

1. Åpne Keep Keep på en Android-telefon eller et Android-nettbrett.
  2. Øverst til venstre trykker du på menyen Meny og så Papirkurv Papirkurv.
  3. Klikk eller trykk på et notat for å åpne det.
  4. For å flytte et notat ut av papirkurven, trykk på Handling Handlingsmeny og så Gjenopprett.

Tøm papirkurven

Du kan også tømme papirkurven når som helst. Da blir alle notater i papirkurven slettet for godt.

1. Åpne Keep Keep på en Android-telefon eller et Android-nettbrett.
  2. Øverst til venstre klikker eller trykker du på menyen Meny og så Papirkurv Papirkurv.
  3. Trykk på Mer Mer og så Tøm papirkurven.