Notities en lijsten archiveren

Als je een notitie in Keep niet meer nodig hebt, kun je de notitie opslaan of verwijderen.

Een notitie archiveren

1. Ga op je computer naar https://keep.google.com/.
  2. Plaats de muisaanwijzer op de notitie die je wilt archiveren.
  3. Klik onder in de notitie op Archiveren Archief.

Tip: Je kunt ook meerdere notities tegelijk archiveren. Plaats hiervoor de muisaanwijzer op elke notitie die je wilt archiveren en vink deze aan. Klik vervolgens op Archiveren Archief.

Een notitie verwijderen

1. Ga op je computer naar https://keep.google.com/.
  2. Plaats de muisaanwijzer op de notitie die je wilt verwijderen.
  3. Klik onder in de notitie op Meer Meer en danNotitie verwijderen. Verwijderde notities worden ook verwijderd voor iedereen met wie je ze hebt gedeeld.

Tip: Je kunt ook meerdere notities tegelijk verwijderen. Plaats hiervoor de muisaanwijzer op elke notitie die je wilt verwijderen en vink deze aan. Klik vervolgens op Meer Meer en dan Notities verwijderen.

Notities terugzetten uit het archief

1. Ga op je computer naar https://keep.google.com/.
  2. Klik linksboven op Menu Menu en dan Archief Archief.
  3. Klik op een notitie om deze te openen.
  4. Klik op 'Terugzetten uit archief 'Terugzetten uit archief.

Verwijderde notities herstellen

Nadat je een notitie hebt verwijderd, kun je deze binnen zeven dagen nog herstellen.

1. Ga op je computer naar https://keep.google.com/.
  2. Klik linksboven op Menu Menu en dan Prullenbak Prullenbak.
  3. Klik op een notitie om deze te openen.
  4. Klik op Meer Meer en dan Terugzetten om de notitie uit de prullenbak te halen.

De prullenbak leegmaken

Je kunt de prullenbak op elk gewenst moment leegmaken. Alle notities in de prullenbak worden dan definitief verwijderd.

1. Ga op je computer naar https://keep.google.com/.
  2. Klik linksboven op Menu Menu en dan Prullenbak Prullenbak.
  3. Klik op Prullenbak leegmaken.