Notities en lijsten archiveren

Als je een notitie in Keep niet meer nodig hebt, kun je de notitie opslaan of verwijderen.

Een notitie archiveren

1. Open Keep Bewaren op je Android-telefoon of -tablet.
  2. Tik op de notitie die je wilt archiveren.
  3. Tik rechtsboven op Archiveren Archiveren.

Tip: Je kunt ook meerdere notities tegelijk archiveren. Tik hiervoor in het startscherm van Keep op elke notitie die je wilt archiveren en houd vast. Tik vervolgens op Meer Meer en danArchiveren.

Meer informatie over hoe je notities en lijsten archiveert op je Wear OS-horloge

Een notitie verwijderen

1. Open Keep Bewaren op je Android-telefoon of -tablet.
  2. Tik op de notitie die je wilt verwijderen.
  3. Tik rechtsonder op Actie Actiemenu en dan Verwijderen Verwijderen. Verwijderde notities worden ook verwijderd voor iedereen met wie je ze hebt gedeeld.

Tip: Je kunt ook meerdere notities tegelijk verwijderen. Tik hiervoor in het startscherm van Keep op elke notitie die je wilt verwijderen en houd vast. Tik vervolgens op Meer Meer en dan Verwijderen.

Notities terugzetten uit het archief

1. Open Keep Bewaren op je Android-telefoon of -tablet.
  2. Tik linksboven op Menu Menu en dan Archief Archiveren.
  3. Tik op een notitie om deze te openen.
  4. Tik op 'Terugzetten uit archief' Terugzetten uit archief.

Verwijderde notities herstellen

Nadat je een notitie hebt verwijderd, kun je deze binnen zeven dagen nog herstellen.

1. Open Keep Bewaren op je Android-telefoon of -tablet.
  2. Tik linksboven op Menu Menu en dan Prullenbak Prullenbak.
  3. Tik op een notitie om deze te openen.
  4. Tik op Actie Actiemenu en dan Terugzetten om de notitie uit de prullenbak te halen.

De prullenbak leegmaken

Je kunt de prullenbak op elk gewenst moment leegmaken. Alle notities in de prullenbak worden dan definitief verwijderd.

1. Open Keep Bewaren op je Android-telefoon of -tablet.
  2. Tik linksboven op Menu Menu en dan Prullenbak Prullenbak.
  3. Tik op Meer Meer en dan Prullenbak leegmaken.