Muistiinpanojen ja listojen arkistointi

Kun olet luonut muistiinpanon Keepissä, voit säilyttää tai poistaa sen.

Muistiinpanon arkistoiminen

1. Siirry tietokoneella osoitteeseen https://keep.google.com/.
  2. Vie hiiri arkistoitavan muistiinpanon päälle.
  3. Klikkaa muistiinpanon alaosasta Arkistoi Arkistoi.

Vinkki: Jos haluat arkistoida useita muistiinpanoja kerralla, vie hiiri haluamiesi muistiinpanojen päälle ja valitse ne. Klikkaa sitten Arkistoi Arkistoi.

Muistiinpanon poistaminen

1. Siirry tietokoneella osoitteeseen https://keep.google.com/.
  2. Vie hiiri poistettavan muistiinpanon päälle.
  3. Klikkaa muistiinpanon alaosasta Lisää Lisää ja sitten Poista muistiinpano. Poistetut muistiinpanot poistetaan myös kaikilta, joille ne on jaettu.

Vinkki: Jos haluat poistaa useita muistiinpanoja kerralla, vie hiiri haluamiesi muistiinpanojen päälle ja valitse ne. Klikkaa sitten Lisää Lisää ja sitten Poista muistiinpanot.

Muistiinpanojen palauttaminen arkistosta

1. Siirry tietokoneella osoitteeseen https://keep.google.com/.
  2. Klikkaa vasemmasta yläkulmasta Valikko Valikko ja sitten Arkistoi Arkistoi.
  3. Avaa muistiinpano klikkaamalla.
  4. Klikkaa Poista arkistosta Poista arkistosta.

Poistettujen muistiinpanojen palauttaminen

Poistamisen jälkeen muistiinpano on palautettavissa seitsemän päivän ajan.

1. Siirry tietokoneella osoitteeseen https://keep.google.com/.
  2. Klikkaa vasemmasta yläkulmasta Valikko Valikko ja sitten Roskakori Roskakori.
  3. Avaa muistiinpano klikkaamalla.
  4. Siirrä muistiinpano pois roskakorista avaamalla se ja klikkaamalla Lisää Lisää ja sitten Palauta.

Roskakorin tyhjentäminen

Voit tyhjentää roskakorin milloin tahansa. Tällöin roskakorissa olevat muistiinpanot poistetaan pysyvästi.

1. Siirry tietokoneella osoitteeseen https://keep.google.com/.
  2. Klikkaa vasemmasta yläkulmasta Valikko Valikko ja sitten Roskakori Roskakori.
  3. Valitse Tyhjennä roskakori.