Muistiinpanojen ja listojen arkistointi

Kun olet luonut muistiinpanon Keepissä, voit säilyttää tai poistaa sen.

Muistiinpanon arkistoiminen

1. Avaa Keep Keep iPhonella tai iPadilla.
  2. Napauta arkistoitavaa muistiinpanoa.
  3. Napauta oikeasta yläkulmasta Arkistoi Arkistoi.

Vinkki: Jos haluat arkistoida useita muistiinpanoja kerralla, kosketa niitä pitkään Keepin aloitusnäytöllä ja napauta sitten Arkistoi Arkistoi.

Muistiinpanon poistaminen

1. Avaa Keep Keep iPhonella tai iPadilla.
  2. Napauta poistettavaa muistiinpanoa.
  3. Valitse oikeasta alakulmasta Toiminto Toimintovalikko ja sitten Poista Poista. Poistetut muistiinpanot poistuvat myös kaikilta, joille ne on jaettu.

Vinkki: Jos haluat poistaa useita muistiinpanoja kerralla, kosketa niitä pitkään Keepin aloitusnäytöllä ja napauta sitten LisääLisää ja sitten Poista Poista.

Muistiinpanojen palauttaminen arkistosta

1. Avaa Keep Keep iPhonella tai iPadilla.
  2. Napauta vasemmasta yläkulmasta Valikko Valikko ja sitten Arkistoi Arkistoi.
  3. Avaa muistiinpano napauttamalla.
  4. Napauta Poista arkistosta Poista arkistosta.

Poistettujen muistiinpanojen palauttaminen

Poistamisen jälkeen muistiinpano on palautettavissa seitsemän päivän ajan.

1. Avaa Keep Keep iPhonella tai iPadilla.
  2. Napauta vasemmasta yläkulmasta Valikko Valikko ja sitten Roskakori Roskakori.
  3. Avaa muistiinpano napauttamalla.
  4. Siirrä muistiinpano pois roskakorista avaamalla se ja napauttamalla Toiminto Toimintovalikko ja sitten Palauta.

Roskakorin tyhjentäminen

Voit tyhjentää roskakorin milloin tahansa. Tällöin roskakorissa olevat muistiinpanot poistuvat pysyvästi.

1. Avaa Keep Keep iPhonella tai iPadilla.
  2. Napauta vasemmasta yläkulmasta Valikko Valikko ja sitten Roskakori Roskakori.
  3. Napauta Tyhjennä roskakori.