Muistiinpanojen ja listojen arkistointi

Kun olet luonut muistiinpanon Keepissä, voit säilyttää tai poistaa sen.

Muistiinpanon arkistoiminen

1. Avaa Keep Keep Android-puhelimella tai ‑tabletilla.
  2. Napauta arkistoitavaa muistiinpanoa.
  3. Napauta oikeasta yläkulmasta Arkistoi Arkistoi.

Vinkki: Jos haluat arkistoida useita muistiinpanoja kerralla, kosketa niitä pitkään Keepin aloitusnäytöltä ja napauta sitten Lisää Lisää ja sitten Arkistoi.

Lue, miten voit arkistoida muistiinpanoja ja listoja Wear OS ‑kellolla.

Muistiinpanon poistaminen

1. Avaa Keep Keep Android-puhelimella tai ‑tabletilla.
  2. Napauta poistettavaa muistiinpanoa.
  3. Valitse oikeasta alakulmasta Toiminto Toimintovalikko ja sitten Poista Poista. Poistetut muistiinpanot poistuvat myös kaikilta, joille ne on jaettu.

Vinkki: Jos haluat poistaa useita muistiinpanoja kerralla, kosketa niitä pitkään Keepin aloitusnäytöltä ja napauta sitten LisääLisää ja sitten ​Poista.

Muistiinpanojen palauttaminen arkistosta

1. Avaa Keep Keep Android-puhelimella tai ‑tabletilla.
  2. Napauta vasemmasta yläkulmasta Valikko Valikko ja sitten Arkistoi Arkistoi.
  3. Avaa muistiinpano klikkaamalla tai napauttamalla.
  4. Klikkaa tai napauta Poista arkistosta Poista arkistosta.

Poistettujen muistiinpanojen palauttaminen

Poistamisen jälkeen muistiinpano on palautettavissa seitsemän päivän ajan.

1. Avaa Keep Keep Android-puhelimella tai ‑tabletilla.
  2. Napauta vasemmasta yläkulmasta Valikko Valikko ja sitten Roskakori Roskakori.
  3. Avaa muistiinpano klikkaamalla tai napauttamalla.
  4. Siirrä muistiinpano pois roskakorista napauttamalla Toiminto Toimintovalikko ja sitten Palauta.

Roskakorin tyhjentäminen

Voit tyhjentää roskakorin milloin tahansa. Tällöin roskakorissa olevat muistiinpanot poistuvat pysyvästi.

1. Avaa Keep Keep Android-puhelimella tai ‑tabletilla.
  2. Klikkaa tai napauta vasemmasta yläkulmasta Valikko Valikko ja sitten Roskakori Roskakori.
  3. Valitse Lisää Lisää ja sitten Tyhjennä roskakori.