Arkivér noter og lister

Når du er færdig med en note i Keep, kan du enten gemme eller slette den.

Arkivér en note

1. Gå til https://keep.google.com/ på din computer.
  2. Hold markøren over den note, du vil arkivere.
  3. Klik på Arkivér Arkiv nederst på noten.

Tip! Du kan arkivere flere noter ad gangen ved at holde markøren over noterne, afkrydse hver note og derefter klikke på Arkivér Arkiv.

Slet en note

1. Gå til https://keep.google.com/ på din computer.
  2. Hold markøren over den note, du vil slette.
  3. Nederst på noten skal du klikke på Mere Mere og derefter Slet note. Når du sletter en note, sletter du den samtidig for alle, du har delt den med.

Tip! Du kan slette flere noter ad gangen ved at holde markøren over noterne, afkrydse hver note og derefter klikke på Mere Mere og derefter Slet noter.

Hent noter i arkivet

1. Gå til https://keep.google.com/ på din computer.
  2. Øverst til venstre skal du klikke på menuen Menu og derefter Arkivér Arkiv.
  3. Klik på en note for at åbne den.
  4. Klik på Fjern fra arkiv Fjern fra arkiv.

Gendan slettede noter

Når du har slettet en note, har du syv dage til at gendanne den.

1. Gå til https://keep.google.com/ på din computer.
  2. Øverst til venstre skal du klikke på menuen Menu og derefter Papirkurv Papirkurv.
  3. Klik på en note for at åbne den.
  4. Du kan flytte en note ud af papirkurven ved at åbne den og klikke på Mere Mere og derefter Gendan.

Tøm papirkurven

Du kan til enhver tid tømme papirkurven. En tømning sletter alle noter i papirkurven permanent.

1. Gå til https://keep.google.com/ på din computer.
  2. Øverst til venstre skal du klikke på menuen Menu og derefter Papirkurv Papirkurv.
  3. Klik på Tøm papirkurv.