Arkivér noter og lister

Når du er færdig med en note i Keep, kan du enten gemme eller slette den.

Arkivér en note

1. Åbn Keep Keep på din Android-telefon eller -tablet.
  2. Tryk på den note, du vil arkivere.
  3. Tryk på Arkivér Arkiv øverst til højre.

Tip! Du kan arkivere flere noter ad gangen ved at holde dem nede på Keep-startsiden og trykke på Mere Mere og derefter Arkivér.

Se, hvordan du arkiverer noter og lister på dit Wear OS-ur.

Slet en note

1. Åbn Keep Keep på din Android-telefon eller -tablet.
  2. Tryk på den note, du vil slette.
  3. Nederst til højre skal du trykke på Handling Handlingsmenu og derefter Slet Slet. Når du sletter en note, sletter du den samtidig for alle, du har delt den med.

Tip! Du kan slette flere noter samtidig ved at holde fingeren nede på hver enkelt note på startskærmen i Keep og derefter trykke på Mere Mere og derefter Slet.

Hent noter i arkivet

1. Åbn Keep Keep på din Android-telefon eller -tablet.
  2. I øverste venstre hjørne skal du trykke på menuen Menu og derefter Arkivér Arkiv.
  3. Klik eller tryk på en note for at åbne den.
  4. Klik eller tryk på Fjern fra arkiv Fjern fra arkiv.

Gendan slettede noter

Når du har slettet en note, har du syv dage til at gendanne den.

1. Åbn Keep Keep på din Android-telefon eller -tablet.
  2. I øverste venstre hjørne skal du trykke på menuen Menu og derefter Papirkurv Papirkurv.
  3. Klik eller tryk på en note for at åbne den.
  4. Hvis du vil flytte en note ud af papirkurven, skal du trykke på Handling Handlingsmenu og derefter Gendan.

Tøm papirkurven

Du kan til enhver tid tømme papirkurven. Når du tømmer papirkurven, slettes alle noterne i den permanent.

1. Åbn Keep Keep på din Android-telefon eller -tablet.
  2. I øverste venstre hjørne skal du klikke eller trykke på Menu Menu og derefter Papirkurv Papirkurv.
  3. Tryk på Mere Mere og derefter Tøm papirkurv.