Arxivar notes i llistes

Quan ja no necessitis una nota de Keep, pots desar-la o suprimir-la.

Arxivar una nota

1. Al telèfon o a la tauleta Android, obre Keep Keep.
  2. Toca la nota que vuguis arxivar.
  3. A la part superior dreta, toca Arxiva Arxiva.

Consell: per arxivar diverses notes alhora, mantén-les premudes a la pantalla d'inici de Keep i toca Més Més i, a continuació, Arxiva.

Obtén informació sobre com pots arxivar notes i llistes al rellotge Wear OS.

Suprimir una nota

1. Al telèfon o a la tauleta Android, obre Keep Keep.
  2. Toca la nota que vulguis suprimir.
  3. A la part inferior dreta, toca Acció Menú d'accions i, a continuació, Suprimeix Suprimeix. Les persones amb qui l'hagis compartit també deixaran de veure-la.

Consell: per suprimir diverses notes alhora, mantén-les premudes a la pantalla d'inici de Keep i, a continuació, toca Més Més i, a continuació, Suprimeix.

Recuperar notes de l'arxiu

1. Al telèfon o a la tauleta Android, obre Keep Keep.
  2. A l'extrem superior esquerre, toca Menú Menú i, a continuació, Arxiva Arxiva.
  3. Toca una nota o fes-hi clic per obrir-la.
  4. Toca Treu de l'arxiu Treu de l'arxiu o fes-hi clic.

Recuperar notes suprimides

Després de suprimir una nota, tens set dies per recuperar-la.

1. Al telèfon o a la tauleta Android, obre Keep Keep.
  2. A l'extrem superior esquerre, toca Menú Menú i, a continuació, Paperera Envia a la paperera.
  3. Toca una nota o fes-hi clic per obrir-la.
  4. Per treure una nota de la paperera, toca Acció Menú d'accions i, a continuació, Restaura.

Buidar la paperera

També pots buidar la paperera en qualsevol moment. Has de tenir en compte que les notes que hi hagi se suprimiran definitivament.

1. Al telèfon o a la tauleta Android, obre Keep Keep.
  2. A l'extrem superior esquerre, toca Menú Menú i, a continuació, Paperera Envia a la paperera, o fes-hi clic.
  3. Toca Més Més i, a continuació, Buida la paperera.