Fest notater eller sett etiketter eller farger på dem

I Google Keep kan du sortere notatene dine og gjøre dem enklere å finne ved å feste dem eller sette etiketter og farger på dem. Hvis du deler et notat, er det bare du som kan se at du har festet det eller satt etiketter eller farger på det. Du kan ha opptil 50 etiketter.

Sett etiketter på notater

Legg til etiketter

1. Åpne Google Keep-appen Google Keep på iPhone eller iPad.
  2. Trykk på notatet du vil sette etikett på. For å velge flere notater, trykk og hold på et notat etterfulgt av trykk på andre notater du vil velge.
  3. Nederst til høyre trykker du på Handling Handlingsmeny. Hvis du har valgt flere notater, kan du hoppe over dette trinnet.
  4. Trykk på Etiketter Etikett.
    • Merk av for etiketten du vil bruke.
    • For å legge til en etikett, skriv inn et etikettnavn i «Legg til etikett» og trykk på Opprett Sett inn.
  5. Øverst til venstre trykker du på Tilbake Tilbake.
  6. Du ser etiketten nederst i notatet. Hvis du vil fjerne en etikett, trykker du på den.

Endre etiketter

1. Åpne Google Keep-appen Google Keep på iPhone eller iPad.
  2. Trykk på menyen Meny øverst til venstre.
  3. Klikk på Endre ved siden av «Etiketter».
  4. Finn etiketten du vil endre, og trykk på Endre Rediger.
    • For å slette en etikett, trykk på Slett Slett .
    • For å endre en etikett, skriv inn en ny etikett og trykk på Ferdig Ferdig.
  5. Trykk på Lukk Lukk når du er ferdig.

Endre farge eller bakgrunn for notater

1. Åpne Google Keep-appen Google Keep på iPhone eller iPad.
  2. Trykk på notatet du vil endre.
  3. Nederst til høyre trykker du på Handling Handlingsmeny.
  4. Nederst velger du en farge eller bakgrunn fra galleriet.
  5. For å lagre endringene, trykk på Tilbake Back øverst til venstre.

Slik endrer du flere notater:

1. Trykk og hold på et notat etterfulgt av trykk på andre notater du vil velge.
  2. Trykk på Endre farge Farge.
  3. Velg en farge eller bakgrunn fra galleriet.

Fest viktige notater

Fest viktige notater til toppen av Google Keep-feeden din, slik at det går raskt å finne dem.

1. Åpne Google Keep-appen Google Keep på iPhone eller iPad.
  2. Trykk på notatet du vil feste.
  3. Trykk på Fest notatet Fest.