Notities een label of kleur geven of notities vastzetten

Als je je notities in Google Keep wilt sorteren en vinden, kun je notities een label of kleur geven en notities vastzetten. Als je een notitie deelt, ben jij de enige die de labels en kleuren kan zien en welke notities zijn vastgezet. Je kunt maximaal 50 labels gebruiken.

Notities labelen

Een label toevoegen
  1. Open de Google Keep-app Google Keep op je iPhone of iPad.
  2. Tik op de notitie die je wilt labelen. Wil je meerdere notities selecteren, tik dan op een notitie en houd vast en dan tik op de andere notities die je wilt selecteren.
  3. Tik rechtsonder op Actie Snelmenu. Als je meerdere notities hebt geselecteerd, kun je deze stap overslaan.
  4. Tik op Labels Label.
    • Vink het selectievakje naast elk gewenst label aan.
    • Als je een label wilt toevoegen, geef je in 'Label opgeven' een labelnaam op en tik je op Maken Maken.
  5. Tik linksboven op Terug Terug.
  6. Het label wordt onderaan de notitie weergegeven. Je kunt een label verwijderen door op een tag te tikken.
Een label bewerken
  1. Open de Google Keep-app Google Keep op je iPhone of iPad.
  2. Tik linksboven op Menu Menu.
  3. Tik op Bewerken naast Labels.
  4. Zoek het label dat je wilt wijzigen en tik op Bewerken Bewerken.
    • Als je een label wilt verwijderen, tik je op Verwijderen Verwijderen.
    • Als je een label wilt bewerken, geef je een nieuw label op en tik je op Gereed Gereed.
  5. Tik op Sluiten Sluiten als je klaar bent.

Notities een kleur geven

1. Open de Google Keep-app Google Keep op je iPhone of iPad.
  2. Tik op de notitie die je een kleur wilt geven.
  3. Tik rechtsonder op Actie Snelmenu.
  4. Kies een kleur onderaan het scherm.
  5. Tik linksboven op Terug Back om de kleur op te slaan.

Meerdere notities een kleur geven:

1. Tik op een notitie en houd deze vast en tik vervolgens op andere notities die je wilt selecteren.
  2. Tik op 'Kleur wijzigen' Kleur.
  3. Kies een kleur.

Belangrijke notities vastzetten

Je kunt belangrijke notities bovenaan je Google Keep-feed vastzetten zodat je ze snel kunt openen.

1. Open de Google Keep-app Google Keep op je iPhone of iPad.
  2. Tik op de notitie die je wilt vastzetten.
  3. Tik op 'Notitie vastzetten' Vastzetten.