Notities een label of kleur geven of notities vastzetten

Als je je notities in Google Keep wilt sorteren om ze gemakkelijk te vinden, kun je er een label of kleur aan toevoegen of ze vastzetten. Als je een notitie deelt, ben jij de enige die de labels en kleuren kan zien en welke notities zijn vastgezet. Je kunt maximaal vijftig labels gebruiken.

Notities labelen

Een label toevoegen

1. Open de Google Keep-app Google Keep op je iPhone of iPad.
  2. Tik op de notitie die je wilt labelen. Wil je meerdere notities selecteren, tik dan op een notitie en houd deze vast en dan tik op de andere notities die je wilt selecteren.
  3. Tik rechtsonder op Actie Snelmenu. Als je meerdere notities hebt geselecteerd, kun je deze stap overslaan.
  4. Tik op Labels Label.
    • Vink het selectievakje naast elk gewenst label aan.
    • Als je een label wilt toevoegen, geef je in 'Labelnaam opgeven' een labelnaam op en tik je op Maken Invoegen.
  5. Tik linksboven op Terug Terug.
  6. Het label wordt onderaan de notitie weergegeven. Je kunt een label verwijderen door op een tag te tikken.

Een label bewerken

1. Open de Google Keep-app Google Keep op je iPhone of iPad.
  2. Tik linksboven op Menu Menu.
  3. Tik op Bewerken naast 'Labels'.
  4. Zoek het label dat je wilt wijzigen en tik op Bewerken Bewerken.
    • Als je een label wilt verwijderen, tik je op Verwijderen Verwijderen .
    • Als je een label wilt bewerken, geef je een nieuw label op en tik je op Gereed Gereed.
  5. Tik op Sluiten Sluiten als je klaar bent.

De kleur of achtergrond van je notities wijzigen

1. Open de Google Keep-app Google Keep op je iPhone of iPad.
  2. Tik op de notitie die je wilt bewerken.
  3. Tik rechtsonder op Actie Snelmenu.
  4. Kies onderaan een kleur of achtergrond in de galerij.
  5. Tik linksboven op Terug Back om je wijzigingen op te slaan.

Doe het volgende om meerdere notities te bewerken:

1. Tik op een notitie en houd deze vast en dan tik op andere notities die je wilt selecteren.
  2. Tik op Kleur wijzigen Kleur.
  3. Kies een kleur of achtergrond in de galerij.

Belangrijke notities vastzetten

Je kunt belangrijke notities bovenaan je Google Keep-feed vastzetten, zodat je ze snel kunt openen.

1. Open de Google Keep-app Google Keep op je iPhone of iPad.
  2. Tik op de notitie die je wilt vastzetten.
  3. Tik op Notitie vastzetten Vastzetten.