Notities een label of kleur geven of notities vastzetten

Als je je notities in Google Keep wilt sorteren en vinden, kun je notities een label of kleur geven en notities vastzetten. Als je een notitie deelt, ben jij de enige die de labels en kleuren kan zien en welke notities zijn vastgezet. Je kunt maximaal 50 labels gebruiken.

Een label toevoegen

1. Ga op je computer naar keep.google.com.
  2. Selecteer de notitie die je een label wilt geven. Wil je meerdere notities selecteren, wijs dan een notitie aan en klik op het vinkje.
  3. Klik op Meer Meer.
  4. Klik op Label toevoegen of Labels wijzigen.
  5. Onder Labelnotitie:
    • Vink het selectievakje aan naast elk label dat je wilt toevoegen.
    • Vink het selectievakje uit naast elk label dat je wilt verwijderen.
    • Maak een nieuw label door een naam op te geven en op Maken Create te klikken.

Het label wordt onderaan de notitie weergegeven.

Een label verwijderen of een andere naam geven

1. Ga op je computer naar keep.google.com.
  2. Klik linksboven op Menu Menu en dan Labels bewerken.
  3. Wijs het label aan dat je wilt wijzigen.
    • Wil je een label verwijderen, klik dan op Label verwijderen Verwijderen en dan Verwijderen.
    • Wil je de naam van een label wijzigen, klik dan op Label hernoemen Bewerken, geef een nieuwe naam op en klik op Gereed Gereed.

Notities een kleur geven

1. Ga op je computer naar keep.google.com.
  2. Plaats de muisaanwijzer op de notitie die je een kleur wilt geven. Wil je meerdere notities selecteren, wijs dan een notitie aan en klik op het vinkje.
  3. Klik op 'Kleur wijzigen'. Als je meerdere notities hebt geselecteerd, wordt dit rechtsboven weergegeven.
  4. Kies een kleur Color.

Belangrijke notities vastzetten

Je kunt belangrijke notities bovenaan je Google Keep-feed vastzetten zodat je ze snel kunt openen.

1. Ga op je computer naar keep.google.com.
  2. Plaats de muisaanwijzer op de notitie die je wilt vastzetten.
  3. Klik op Notitie vastzetten Pin.