Notities een label of kleur geven of notities vastzetten

Als je je notities in Google Keep wilt sorteren en vinden, kun je notities een label of kleur geven en notities vastzetten. Als je een notitie deelt, ben jij de enige die de labels en kleuren kan zien en welke notities zijn vastgezet. Je kunt maximaal 50 labels gebruiken.

Notities een label geven

Een label toevoegen
  1. Ga op je computer naar keep.google.com.
  2. Selecteer de notitie die je een label wilt geven. Als je meerdere notities wilt selecteren, plaats je de muisaanwijzer op een notitie en klik je op het vinkje.
  3. Klik op Meer Meer.
  4. Klik op Label toevoegen of Labels wijzigen.
  5. Onder Labelnotitie:
    • Vink het selectievakje aan naast elk label dat je wilt toevoegen. Als je een label wilt verwijderen, verwijder je het vinkje uit het selectievakje naast een label.
    • Als je een nieuw label wilt maken, geef je een naam op en klik je op Maken Maken.
  6. Het label wordt onder aan de notitie weergegeven.
Een label bewerken
  1. Ga op je computer naar keep.google.com.
  2. Klik linksboven op Menu Menu.
  3. Klik naast Labels op Bewerken.
  4. Klik op Bewerken Bewerken naast het label dat je wilt wijzigen.
    • Als je een label wilt verwijderen, klik je op Verwijderen Verwijderen.
    • Als je een label wilt bewerken, geef je een nieuw label op en klik je op Gereed Gereed.
  5. Klik op Gereed als je klaar bent.

Notities een kleur geven

1. Ga op je computer naar keep.google.com.
  2. Plaats de muisaanwijzer op de notitie die je een kleur wilt geven. Als je meerdere notities wilt selecteren, plaats je de muisaanwijzer op een notitie en klik je op het vinkje.
  3. Klik op 'Kleur wijzigen' Kleur. Als je meerdere notities hebt geselecteerd, wordt dit in de rechterbovenhoek weergegeven.
  4. Kies een kleur.

Belangrijke notities vastzetten

Je kunt belangrijke notities bovenaan je Google Keep-feed vastzetten zodat je ze snel kunt openen.

1. Ga op je computer naar keep.google.com.
  2. Plaats de muisaanwijzer op de notitie die je wilt vastzetten.
  3. Klik op 'Notitie vastzetten' Vastzetten.