Tunnisteiden ja värien lisääminen muistiinpanoihin sekä muistiinpanojen kiinnittäminen

Voit lajitella Google Keep ‑muistiinpanoja lisäämällä niihin tunnisteita tai värin. Voit myös kiinnittää muistiinpanoja, jolloin ne löytyvät helposti. Jos jaat muistiinpanoja muille, niiden tunnisteet, värit ja kiinnitykset näkyvät vain sinulle. Tunnisteita voi olla enintään 50.

Tunnisteiden lisääminen muistiinpanoihin

Tunnisteen lisääminen

1. Avaa Google Keep ‑sovellus Google Keep iPhonella tai iPadilla.
  2. Napauta muistiinpanoa, johon haluat lisätä tunnisteen. Jos haluat valita useita muistiinpanoja, kosketa muistiinpanoa pitkään ja sitten napauta muita muistiinpanoja, jotka haluat valita.
  3. Valitse oikeasta alakulmasta Toiminto Toimintovalikko. Jos valitsit useita muistiinpanoja, voit ohittaa tämän vaiheen.
  4. Napauta Tunnisteet Tunniste.
    • Valitse lisättävien tunnisteiden vieressä oleva valintaruutu.
    • sätä tunnisteen, kirjoita tunnisteen nimi Anna tunnisteen nimi ‑kohtaan ja napauta Luo Lisää.
  5. Valitse vasemmasta yläkulmasta Takaisin Takaisin.
  6. Tunniste näkyy muistiinpanon alaosassa. Voit poistaa tunnisteen napauttamalla tagia.

Tunnisteen muokkaaminen

1. Avaa Google Keep ‑sovellus Google Keep iPhonella tai iPadilla.
  2. Valitse vasemmasta yläkulmasta Valikko Valikko.
  3. Klikkaa Tunnisteet-kohdan vierestä Muokkaa.
  4. Etsi muokattava tunniste ja valitse Muokkaa Muuta.
    • Voit poistaa tunnisteen valitsemalla Poista Poista .
    • Voit muokata tunnistetta antamalla tunnisteelle uuden nimen ja napauttamalla Valmis Valmis.
  5. Kun olet valmis, napauta Sulje Sulje.

Muistiinpanojen värin tai taustan muuttaminen

1. Avaa Google Keep ‑sovellus Google Keep iPhonella tai iPadilla.
  2. Napauta muistiinpanoa, jota haluat muokata.
  3. Valitse oikeasta alakulmasta Toiminto Toimintovalikko.
  4. Valitse alareunan galleriasta väri tai tausta.
  5. Tallenna muutokset valitsemalla vasemmasta yläkulmasta Takaisin Back.

Useiden muistiinpanojen muokkaaminen:

1. Kosketa muistiinpanoa pitkään ja sitten napauta muita muistiinpanoja, jotka haluat valita.
  2. Napauta Vaihda väri Väri.
  3. Valitse väri tai tausta galleriasta.

Tärkeiden muistiinpanojen kiinnittäminen

Voit kiinnittää tärkeät muistiinpanot Google Keep ‑syötteen yläosaan, jotta ne ovat nopeasti saatavilla.

1. Avaa Google Keep ‑sovellus Google Keep iPhonella tai iPadilla.
  2. Napauta muistiinpanoa, jonka haluat kiinnittää.
  3. Napauta Kiinnitä muistiinpano Kiinnitä.