Tunnisteiden ja värien lisääminen muistiinpanoihin sekä muistiinpanojen kiinnittäminen

Voit lajitella Google Keep ‑muistiinpanoja lisäämällä niihin tunnisteita tai värin. Voit myös kiinnittää muistiinpanoja, jolloin ne löytyvät helposti. Jos jaat muistiinpanoja muille, niiden tunnisteet, värit ja kiinnitykset näkyvät vain sinulle. Tunnisteita voi olla enintään 50.

Tunnisteen lisääminen

1. Siirry tietokoneella osoitteeseen keep.google.com.
  2. Valitse muistiinpano, johon haluat lisätä tunnisteen. Jos haluat valita useita muistiinpanoja, vie osoitin muistiinpanon päälle ja klikkaa valintamerkkiä.
  3. Valitse Lisää Lisää.
  4. Valitse Lisää tunniste tai Muuta tunnisteita.
  5. Lisää muistiinpanoon tunnisteita ‑ikkunassa voit tehdä seuraavaa:
    • Valitse lisättävien tunnisteiden vieressä oleva valintaruutu.
    • Voit poistaa tunnisteen poistamalla valinnan sen vieressä olevasta ruudusta.
    • Voit luoda uuden tunnisteen kirjoittamalla sen nimen ja valitsemalla Luo Create.

Tunniste näkyy muistiinpanon alaosassa.

Tunnisteen poistaminen tai nimeäminen uudelleen

1. Siirry tietokoneella osoitteeseen keep.google.com.
  2. Valitse vasemmasta yläkulmasta Valikko Valikko ja sitten Muokkaa tunnisteita.
  3. Vie osoitin muokattavan tunnisteen päälle.
    • Poista tunniste valitsemalla Poista tunnistel Poistaja sitten Poista.
    • Nimeä tunniste uudelleen valitsemalla Nimeä tunniste uudelleen Edit, lisää tunnisteen uusi nimi ja valitse Valmis Valmis.

Muistiinpanojen värin tai taustan muuttaminen

1. Siirry tietokoneella osoitteeseen keep.google.com.
  2. Vie hiiri muokattavan muistiinpanon päälle. Jos haluat valita useita muistiinpanoja, vie osoitin muistiinpanon päälle ja klikkaa valintamerkkiä.
  3. Valitse Vaihda väri Color. Jos olet valinnut useita muistiinpanoja, Vaihda väri ‑vaihtoehto näkyy oikeassa yläkulmassa.
  4. Valitse väri tai tausta galleriasta.

Tärkeiden muistiinpanojen kiinnittäminen

Voit kiinnittää tärkeät muistiinpanot Google Keep ‑syötteen yläosaan, jotta ne ovat nopeasti saatavilla.

1. Siirry tietokoneella osoitteeseen keep.google.com.
  2. Vie hiiri kiinnitettävän muistiinpanon päälle.
  3. Valitse Kiinnitä muistiinpano Pin.