Etiquetar, acolorir o fixar les notes

Per ordenar i trobar les notes a Google Keep, pots etiquetar-les, acolorir-les i fixar-les. Si en comparteixes una, l'altra persona no veurà les teves etiquetes, els teus colors ni si l'has fixat. Pots tenir fins a 50 etiquetes.

Etiquetar les notes

Afegir una etiqueta

1. A l'iPhone o l'iPad, obre l'aplicació Google Keep Google Keep.
  2. Toca la nota que vulguis etiquetar. Per seleccionar-ne diverses, mantén premuda una nota i després toca altres notes que vulguis seleccionar.
  3. A la part inferior dreta, toca els punts suspensius menú Acció. Si has seleccionat diverses notes, pots ometre aquest pas.
  4. Toca l'etiqueta Etiqueta.
    • Marca la casella de les etiquetes que vulguis.
    • Per afegir una etiqueta, indica un nom a "Introdueix el nom de l'etiqueta" i toca el signe més Insert.
  5. A la part superior esquerra, toca la fletxa esquerra Enrere.
  6. Veuràs l'etiqueta a la part inferior de la nota. Per suprimir-la, toca-la.

Editar una etiqueta

1. A l'iPhone o l'iPad, obre l'aplicació Google Keep Google Keep.
  2. A la part superior esquerra, toca Menú Menú.
  3. Al costat de l'opció "Etiquetes", toca Edita.
  4. Cerca l'etiqueta que vulguis modificar i toca el llapis Edita.
    • Per suprimir una etiqueta, toca la paperera Delete .
    • Per editar una etiqueta, introdueix-ne una de nova i toca la marca de verificació Done.
  5. En acabar, toca la ics Close.

Canviar el color o el fons d'unes notes

1. A l'iPhone o l'iPad, obre l'aplicació Google Keep Google Keep.
  2. Toca la nota que vulguis editar.
  3. A la part inferior dreta, toca Acció menú Acció.
  4. A la part inferior, tria un color o un fons de la galeria.
  5. Per desar els canvis, a la part superior esquerra, toca Enrere Back.

Per editar diverses notes:

1. Mantén premuda una nota i després toca altres notes que vulguis seleccionar.
  2. Toca Canvia el color Color.
  3. Tria un color o un fons de la galeria.

Fixar les notes importants

Pots fixar les notes importants a la part superior del feed de Google Keep per accedir-hi ràpidament.

1. A l'iPhone o l'iPad, obre l'aplicació Google Keep Google Keep.
  2. Toca la nota que vulguis fixar.
  3. Toca la xinxeta Fixa.