Etiquetar, acolorir o fixar les notes

Per ordenar i trobar les notes a Google Keep, pots etiquetar-les, acolorir-les i fixar-les. Si en comparteixes una, l'altra persona no veurà les teves etiquetes, els teus colors ni si l'has fixat. Pots tenir fins a 50 etiquetes.

Afegir una etiqueta

1. A l'ordinador, ves a keep.google.com.
  2. Selecciona la nota que vulguis etiquetar. Per seleccionar-ne més, col·loca el cursor a sobre d'una altra nota i fes clic a la marca de verificació.
  3. Fes clic a Més Més.
  4. Fes clic a Afegeix una etiqueta o Canvia les etiquetes.
  5. A "Etiqueta la nota":
    • Marca la casella de les etiquetes que vulguis afegir.
    • Per suprimir una etiqueta, desmarca'n la casella.
    • Per crear una etiqueta, introdueix un nom i fes clic a Crea Create.

Veuràs l'etiqueta a la part inferior de la nota.

Suprimir una etiqueta o canviar-ne el nom

1. A l'ordinador, ves a keep.google.com.
  2. A la part superior esquerra, fes clic a Menú Menu i, a continuació, Edita les etiquetes.
  3. Col·loca el cursor a sobre de l'etiqueta que vols canviar.
    • Per suprimir-la, fes clic a Suprimeix l'etiqueta Suprimeix i, a continuació, Suprimeix.
    • Per canviar-ne el nom, fes clic a Canvia el nom de l'etiqueta Edit, introdueix un nom nou i fes clic a Fet Done.

Canviar el color o el fons d'unes notes

1. A l'ordinador, ves a keep.google.com.
  2. Passa el cursor per sobre de la nota que vulguis editar. Per seleccionar-ne més, col·loca el cursor a sobre d'una altra nota i fes clic a la marca de verificació.
  3. Fes clic a Canvia el color Color. Si has seleccionat diverses notes, veuràs aquesta opció a la part superior dreta.
  4. Selecciona un color o un fons de la galeria.

Fixar les notes importants

Pots fixar les notes importants a la part superior del feed de Google Keep per accedir-hi ràpidament.

1. A l'ordinador, ves a keep.google.com.
  2. Passa el cursor per sobre de la nota que vulguis fixar.
  3. Fes clic a Fixa la nota Pin.