Etiquetar, acolorir o fixar les notes

Per ordenar i trobar les notes a Google Keep, pots etiquetar-les, acolorir-les i fixar-les. Si en comparteixes una, l'altra persona no veurà les teves etiquetes, els teus colors ni si l'has fixat. Pots tenir fins a 50 etiquetes.

Etiquetar les notes

Afegir una etiqueta
  1. Ves a keep.google.com des de l'ordinador.
  2. Selecciona la nota que vulguis etiquetar. Per seleccionar-ne més, passa el cursor per sobre d'una altra nota i fes clic a la marca de verificació.
  3. Fes clic a Més Més.
  4. Fes clic a Afegeix una etiqueta o Canvia les etiquetes.
  5. A "Etiqueta la nota":
    • Marca la casella de les etiquetes que vulguis afegir. Per suprimir una etiqueta, desmarca'n la casella.
    • Per crear una etiqueta, introdueix un nom i fes clic a Crea Crea.
  6. Veuràs l'etiqueta a la part inferior de la nota.
Editar una etiqueta
  1. Ves a keep.google.com des de l'ordinador.
  2. A la part superior esquerra, fes clic a Menú Menú.
  3. Al costat de l'opció "Etiquetes", fes clic a Edita.
  4. Al costat de l'etiqueta que vulguis modificar, fes clic a Edita Edita.
    • Per suprimir una etiqueta, fes clic a Suprimeix Suprimeix.
    • Per editar una etiqueta, introdueix-ne una de nova i fes clic a Fet Fet.
  5. En acabar, fes clic a Fet.

Acolorir les notes

1. Ves a keep.google.com des de l'ordinador.
  2. Passa el cursor per sobre de la nota que vulguis acolorir. Per seleccionar-ne més, passa el cursor per sobre d'una altra nota i fes clic a la marca de verificació.
  3. Fes clic a Canvia el color Color. Si has seleccionat diverses notes, veuràs aquesta opció a la part superior dreta.
  4. Tria un color.

Fixar les notes importants

Pots fixar les notes importants a la part superior del feed de Google Keep per accedir-hi ràpidament. Segueix aquests passos:

1. Ves a keep.google.com des de l'ordinador.
  2. Passa el cursor per sobre de la nota que vulguis fixar.
  3. Fes clic a Fixa la nota Fixa.