Åtgärda problem med Google Keep

Om du inte hittar en delad anteckning eller inte kan logga in på ditt konto kan du försöka åtgärda problemet.

Hitta anteckningar som delas med dig

Om du inte kan se en anteckning som har delats med dig eller om någon inte kan se anteckningen som du har delat med dem, testar du de här stegen.

• Kontrollera om du har den senaste versionen av Google Keep-appen Keep.
  • Kontrollera att du är inloggad på kontot som anteckningen delades med.

Om du fortfarande inte ser den delade anteckningen har ägaren kanske slutat dela den.

Åtgärda andra problem

Konflikter mellan redigeringar i en anteckning

Om du redigerar samma anteckning på olika enheter och en av enheterna är offline kan det hända att du får en avisering om att ändringar står i konflikt med varandra.

Det kan även hända att det här meddelandet visas om du använder ett Wi-Fi-nätverk med låg bandbredd.

Gör så här för att åtgärda konflikterna:

1. Tryck på aviseringen. Du kan se de olika versionerna av anteckningarna.
  2. Markera en eller båda anteckningarna som du vill spara.
  3. Tryck på Behåll markerade.

Begär åtkomst till en delad anteckning

Du kan få en "Begär åtkomst"-avisering om:

• Du försöker komma åt anteckningen från ett annat Google-konto än det som den delades med.
  • Ägaren har slutat dela anteckningen med dig.

Så här visar du anteckningen:

• Tryck på Begär åtkomst om du vill be ägaren att dela anteckningen.
  • Logga in med Google-kontot som anteckningen ursprungligen delades med.