Åtgärda problem med Google Keep

Om du inte hittar en delad anteckning eller inte kan logga in på ditt konto kan du försöka åtgärda problemet.

Hitta anteckningar som delas med dig

Om du inte kan se en anteckning som har delats med dig eller om någon inte kan se anteckningen som du har delat med dem, testar du de här stegen.

Aktivera synkroniseringsinställningar för Android

1. Tryck på Inställningar Appen Inställningar på din mobil eller surfplatta med Android.
  2. Tryck på Konton följt av Google Google-appen.
  3. Välj Google-kontot som anteckningen har delats med.
  4. Leta upp och aktivera Keep på synkroniseringsskärmen.

Uppdatera Google Keep

1. Öppna appen Google Play Butik-appen Google Play på din mobil eller surfplatta med Android.
  2. Tryck på Meny Meny.
  3. Om du vill visa dina nedladdade appar trycker du på Mina appar och spel följt av Installerade appar.
  4. Tryck på Google Keep Keep.
  5. Om det finns en tillgänglig uppdatering trycker du på Uppdatera.

Om du fortfarande inte ser anteckningen kan följande ha hänt:

Åtgärda andra problem

Google Keep-widgeten fungerar inte

Konflikter mellan redigeringar i en anteckning

Om du redigerar samma anteckning på olika enheter och en av enheterna är offline kan det hända att du får en avisering om att ändringar står i konflikt med varandra.

Det kan även hända att det här meddelandet visas om du använder ett Wi-Fi-nätverk med låg bandbredd.

Gör så här för att åtgärda konflikterna:

1. Tryck på aviseringen. Du kan se de olika versionerna av anteckningarna.
  2. Välj vad du vill spara:
    • Välj den anteckning du vill spara och tryck sedan på Behåll markerade.
    • Om du vill spara båda versionerna av anteckningen trycker du på Behåll båda.

Begär åtkomst till en delad anteckning

Du kan få en "Begär åtkomst"-avisering om:

• Du försöker komma åt anteckningen från ett annat Google-konto än det som den delades med.
  • Ägaren har slutat dela anteckningen med dig.

Så här visar du anteckningen:

• Tryck på Begär åtkomst om du vill be ägaren att dela anteckningen.
  • Kontakta anteckningens ägare och be dem dela den med dig igen.
  • Logga in med Google-kontot som anteckningen ursprungligen delades med.
Läser in Keep igen
  • När nya Keep-funktioner är tillgängliga eller om du inte har använt Keep nyligen kan du få ett meddelande om att läsa in Keep igen när du öppnar appen.
  • När du läser in Keep igen sparas anteckningarna och laddas ned till enheten igen. Det kan ta lite tid och kräver en stark internetanslutning.
  • Om du läser in Keep igen men inte ser alla dina anteckningar kanske Keep inte har laddat ned alla dina anteckningar till enheten på nytt. Du bör få en avisering om att försöka igen. Du kan läsa dina anteckningar på datorn på keep.google.com.