Problemen met Google Keep oplossen

Als je een gedeelde notitie niet kunt vinden of niet kunt inloggen bij je account, probeer dan op de volgende manieren het probleem op te lossen.

Notities zoeken die met jou zijn gedeeld

Kun je een notitie die met jou is gedeeld niet zien? Of kan iemand een notitie die jij gedeeld hebt niet zien? Hieronder staan een aantal stappen om het probleem op te lossen:

Synchronisatie-instellingen inschakelen in Android

1. Tik op Instellingen Instellingen-app op je Android-telefoon of -tablet.
  2. Tik op Accounts en dan Google Google-app.
  3. Selecteer het Google-account waarmee de notitie is gedeeld.
  4. Zoek de app Keep in het scherm Synchroniseren en schakel deze in.

Google Keep updaten

1. Open de Google Play Store-app Google Play op je Android-telefoon of -tablet.
  2. Tik op Menu Menu.
  3. Tik op Mijn apps en games en dan Geïnstalleerd om je gedownloade apps te bekijken.
  4. Tik op Google Keep Keep.
  5. Tik op Updaten als er een update beschikbaar is.

Zie je de notitie nog steeds niet, dan is het mogelijk dat:

Andere problemen oplossen

De Google Keep-widget werkt niet

Conflicterende bewerkingen in een notitie

Als je dezelfde notitie op verschillende apparaten bewerkt en een van de apparaten offline is, kan de melding 'Conflicterende bewerkingen gevonden' worden weergegeven.

Deze melding wordt soms ook weergegeven als je apparaat verbonden is met een wifi-netwerk met lage bandbreedte.

Volg deze stappen om de conflicten op te lossen:

1. Tik op de melding. Je ziet de verschillende versies van de notitie.
  2. Kies wat je wilt opslaan:
    • Selecteer de notitie die je wilt opslaan en tik vervolgens op Geselecteerde behouden.
    • Tik op Beide behouden als je beide versies van de notitie wilt opslaan.

Toegang tot een gedeelde notitie vragen

In de volgende situaties kan de melding 'Toegang vragen' worden weergegeven:

• Je probeert toegang te krijgen tot de notitie via een ander Google-account dan het account waarmee de notitie is gedeeld.
  • De eigenaar deelt de notitie niet meer met jou.

De notitie bekijken:

• Tik op Toegang vragen om de eigenaar te vragen de notitie te delen.
  • Vraag de eigenaar van de notitie of hij de notitie opnieuw met je wil delen.
  • Log in bij het Google-account waarmee de notitie oorspronkelijk is gedeeld.
Keep wordt opnieuw geladen
  • Als er nieuwe Keep-functies beschikbaar zijn of als je Keep niet recent hebt gebruikt, kun je een prompt krijgen om Keep opnieuw te laden als je de app opent.
  • Als je Keep opnieuw laadt, worden je notities opgeslagen en opnieuw gedownload naar je apparaat. Dit kan even duren en vereist een goede internetverbinding.
  • Als je Keep opnieuw laadt, maar niet al je notities ziet, heeft Keep misschien nog niet alle notities opnieuw gedownload naar het apparaat. Je krijgt een melding om het opnieuw te proberen. Je kunt je notities op je computer bekijken via keep.google.com.