Google Keepin ongelmien korjaaminen

Jos et löydä jaettua muistiinpanoa tai et voi kirjautua tilillesi, voit yrittää korjata ongelman.

Sinulle jaettujen muistiinpanojen etsiminen

Jos et näe sinulle jaettua muistiinpanoa tai jos sinun jakamasi muistiinpano ei näy jollekulle, kokeile näitä ohjeita:

• Tarkista, onko laitteesi yhteydessä internetiin.
  • Varmista, että olet kirjautunut tilille, jolle muistiinpano jaettiin.

Jos muistiinpano ei silti näy, omistaja on saattanut lopettaa muistiinpanon jakamisen.

Muiden ongelmien korjaaminen

Google Keep ‑sovellusta ei voi avata Chrome-käyttöjärjestelmässä

Jos et voi kirjautua Google Keepin Chrome-sovellukseen, toimi seuraavasti:

1. Varmista, että olet kirjautunut Google Chromeen samalla tilillä, jota käytät Google Keepissä.
  2. Sulje Google Keepin Chrome-sovellus ja avaa se sitten uudelleen.

Ristiriitaiset muokkaukset muistiinpanossa

Jos muokkaat samaa muistiinpanoa eri laitteilla ja jokin laitteista on offline-tilassa, saatat nähdä ilmoituksen ristiriitaisista muokkauksista.

Saatat nähdä tämän ilmoituksen myös, jos laite on Wi-Fi-verkossa, jonka kaistanleveys on alhainen.

Korjaa ristiriidat seuraavasti:

1. Klikkaa ilmoitusta. Näet muistiinpanon eri versiot.
  2. Valitse, mitä haluat tallentaa:
    • Klikkaa tallennettavaa muistiinpanoa ja valitse Säilytä valittu.
    • Tallenna muistiinpanon kumpikin versio valitsemalla Säilytä molemmat.

Jaetun muistiinpanon käyttöoikeuden pyytäminen

Saatat nähdä käyttöoikeuspyyntöilmoituksen seuraavissa tapauksissa:

• Yrität käyttää muistiinpanoa jollakin muulla Google-tilillä kuin sillä tilillä, jolle muistiinpano on jaettu.
  • Muistiinpanon omistaja on lopettanut sen jakamisen kanssasi.

Muistiinpanon katseleminen:

• Pyydä omistajaa jakamaan muistiinpano valitsemalla Pyydä käyttöoikeutta.
  • Kirjaudu sisään Google-tilillä, jolle muistiinpano alunperin jaettiin.