Google Keepin ongelmien korjaaminen

Jos et löydä jaettua muistiinpanoa tai et voi kirjautua tilillesi, voit yrittää korjata ongelman.

Sinulle jaettujen muistiinpanojen etsiminen

Jos et näe sinulle jaettua muistiinpanoa tai jos sinun jakamasi muistiinpano ei näy jollekulle, kokeile näitä ohjeita:

Androidin synkronointiasetusten käyttöön ottaminen

1. Napauta Asetukset Asetukset-sovellus Android-puhelimella tai ‑tabletilla.
  2. Valitse Tilit ja sitten Google Google-sovellus.
  3. Valitse Google-tili, jolle muistiinpano on jaettu.
  4. Etsi Keep Synkronointi-näytöstä ja ota se käyttöön.

Päivitä Google Keep

1. Avaa Google Play Kauppa ‑sovellus Google Play Android-puhelimella tai ‑tabletilla.
  2. Napauta Valikko Valikko.
  3. Näet ladatut sovellukset valitsemalla Omat sovellukset ja pelit ja sitten Asennetut.
  4. Napauta Google Keep Keep.
  5. Jos päivitys on saatavilla, valitse Päivitä.

Jos muistiinpano ei silti näy, seuraavat tilanteet ovat mahdollisia:

Muiden ongelmien korjaaminen

Google Keep ‑widget ei toimi

Ristiriitaiset muokkaukset muistiinpanossa

Jos muokkaat samaa muistiinpanoa eri laitteilla ja jokin laitteista on offline-tilassa, saatat nähdä ilmoituksen ristiriitaisista muokkauksista.

Saatat nähdä tämän ilmoituksen myös, jos laite on Wi-Fi-verkossa, jonka kaistanleveys on alhainen.

Korjaa ristiriidat seuraavasti:

1. Napauta ilmoitusta. Näet muistiinpanojen eri versiot.
  2. Valitse, mitä haluat tallentaa:
    • Valitse tallennettava muistiinpano ja napauta Säilytä valittu.
    • Tallenna muistiinpanon kumpikin versio valitsemalla Säilytä molemmat.

Jaetun muistiinpanon käyttöoikeuden pyytäminen

Saatat nähdä käyttöoikeuspyyntöilmoituksen seuraavissa tapauksissa:

• Yrität käyttää muistiinpanoa jollakin muulla Google-tilillä kuin sillä tilillä, jolle muistiinpano on jaettu.
  • Muistiinpanon omistaja on lopettanut sen jakamisen kanssasi.

Muistiinpanon katseleminen:

• Pyydä omistajaa jakamaan muistiinpano valitsemalla Pyydä käyttöoikeutta.
  • Ota yhteyttä muistiinpanon omistajaan ja pyydä häntä jakamaan muistiinpano uudelleen.
  • Kirjaudu sisään Google-tilillä, jolle muistiinpano alunperin jaettiin.