Corregir problemes relacionats amb Google Keep

Si no trobeu una nota compartida o no podeu iniciar la sessió al vostre compte, podeu provar de corregir el problema.

Trobar notes compartides

Si no veus una nota que ha compartit un altre usuari, o algú no veu una nota que has compartit, segueix els passos que s'indiquen a continuació:

• Comprova que tinguis la versió més recent de l'aplicació Google Keep Keep.
  • Assegura't que hagis iniciat la sessió al compte amb què es va compartir la nota.

Si continues sense veure la nota compartida, és possible que el propietari hagi deixat de compartir-la.

Solucionar altres problemes

Modificacions conflictives en una nota

Si modifiques la mateixa nota en diversos dispositius i un d'ells està sense connexió, és possible que rebis la notificació "S'han trobat canvis en conflicte".

També és possible que vegis aquesta notificació si el teu dispositiu està connectat a una xarxa Wi-Fi amb una amplada de banda baixa.

Per solucionar els conflictes, segueix aquests passos:

1. Toca la notificació. Es mostraran les diverses versions de les notes.
  2. Selecciona una nota, o bé les seves dues versions, per desar-les.
  3. Toca Desa la seleccionada.

Sol·licitar accés a una nota compartida

És possible que es mostri una alerta del tipus "Sol·licita accés" si:

• Intentes accedir a la nota des d'un compte de Google que no és el que es va utilitzar per compartir-la.
  • El propietari ha deixat de compartir la nota amb tu.

Per veure la nota, fes una d'aquestes accions:

• Toca Sol·licita accés per demanar al propietari de la nota que la comparteixi.
  • Inicia la sessió al Compte de Google amb què es va compartir la nota en un primer moment.