Del notater, lister og illustrasjoner

Du kan dele notater med andre personer, slik at de kan redigere tekst, lister, bilder, illustrasjoner og lydopptak.

Alle du deler et notat med, kan sette etiketter eller farger på det, arkivere det eller legge til påminnelser – uten at notatet blir endret for andre.

Hvis du vil dele et notat, men ikke vil at andre skal redigere det, kan du sende Keep-notater med en annen app.

1. Åpne Google Keep-appen Google Keep på en Android-telefon eller et Android-nettbrett.
  2. Trykk på notatet du vil dele.
  3. Trykk på Handling Handlingsmeny.
  4. Trykk på Person med redigeringstilgang.
  5. Skriv inn et navn, en e-postadresse eller en Google-gruppe.
  6. Velg et navn eller en e-postadresse. For å fjerne noen fra et notat, trykk på Fjern Fjern.
  7. Trykk på Lagre øverst til høyre.

Hvis du sletter et delt notat du eier, blir det slettet for alle.