Notities, lijsten en tekeningen delen

Je kunt een notitie met andere mensen delen, zodat ze tekst, lijsten, afbeeldingen, tekeningen en audio-opnamen kunnen bewerken.

Iedereen met wie je een notitie deelt, kan deze archiveren, een label geven, een kleur geven of er een herinnering aan toevoegen. Hierdoor verandert de notitie voor de andere gebruikers niet.

Wil je een notitie delen zonder dat anderen deze kunnen bewerken, stuur dan een Keep-notitie met een andere app.

1. Open Google Keep op je computer.
  2. Klik op een notitie.
  3. Klik op Bijdrager Mensen toevoegen.
  4. Geef een naam, e-mailadres of Google-discussiegroep op.
  5. Kies een naam en klik vervolgens op Gereed Gereed. Wil je iemand verwijderen, klik dan op Verwijderen Remove.
  6. Klik op Opslaan.

Verwijder je een gedeelde notitie waarvan jij de eigenaar bent, dan wordt deze notitie voor iedereen verwijderd.