Notities, lijsten en tekeningen delen

Je kunt een notitie met andere mensen delen, zodat ze tekst, lijsten, afbeeldingen, tekeningen en audio-opnamen kunnen bewerken.

Iedereen met wie je een notitie deelt, kan deze archiveren, een label geven, een kleur geven of er een herinnering aan toevoegen. Hierdoor verandert de notitie voor de andere gebruikers niet.

Wil je een notitie delen zonder dat anderen deze kunnen bewerken, stuur dan een Keep-notitie met een andere app.

1. Open de Google Keep-app Google Keep op je iPhone of iPad.
  2. Tik op de notitie die je wilt delen.
  3. Tik op Actie Snelmenu.
  4. Tik op Bijdragers.
  5. Geef een naam, e-mailadres of Google-discussiegroep op.
  6. Kies een naam of e-mailadres. Wil je iemand uit een notitie verwijderen, tik dan op Verwijderen Verwijderen.
  7. Tik rechtsboven op Gereed Gereed.

Verwijder je een gedeelde notitie waarvan jij de eigenaar bent, dan wordt deze notitie voor iedereen verwijderd.