Muistiinpanojen, listojen ja piirrosten jakaminen

Voit jakaa muistiinpanon muiden ihmisten kanssa, jolloin he voivat muokata tekstiä, luetteloita, kuvia, piirroksia ja äänitallenteita.

Kaikki, joiden kanssa jaat muistiinpanon, voivat lisätä tunnisteita ja värejä sekä arkistoida tai lisätä muistutuksia. Muutokset eivät koske muita käyttäjiä.

Jos haluat jakaa muistiinpanon, mutta et halua muiden tekevän siihen muutoksia, lähetä Keep-muistiinpano toisella sovelluksella.

1. Avaa Google Keep tietokoneella.
  2. Klikkaa muistiinpanoa.
  3. Valitse Yhteiskäyttäjä Lisää henkilöitä.
  4. Kirjoita nimi, sähköpostiosoite tai Google-ryhmä.
  5. Valitse nimi ja klikkaa ValmisValmis. Voit poistaa henkilön muistiinpanosta klikkaamalla Poista Remove.
  6. Valitse Tallenna.

Jos poistat omistamasi jaetun muistiinpanon, se poistetaan kaikilta.