Dela anteckningar, listor och teckningar

Du kan dela en anteckning med andra så att de kan redigera text, listor, bilder, teckningar och ljudinspelningar.

Den du delar med kan använda etiketter, färg, arkivera eller lägga till påminnelser utan att ändra anteckningen för andra.

Om du vill dela en anteckning men inte vill att andra ska redigera den skickar du en Keep-anteckning med en annan app.

1. Öppna Google Keep-appen Google Keep på din iPhone eller iPad.
  2. Tryck på anteckningen du vill dela.
  3. Tryck på Åtgärd åtgärd-meny.
  4. Tryck på Redigeringsbehöriga.
  5. Ange ett namn, en e-postadress eller Google-grupp.
  6. Välj ett namn eller e-postadress. Om du vill ta bort någon från en anteckning trycker du på Ta bort Ta bort.
  7. Tryck på Klar Klar uppe till höger.

Om du raderar en delad anteckning som du äger raderas den för alla.