Konfigurer påminnelser for notater

Du kan få påminnelser om notatene dine på bestemte tidspunkt eller når du kommer til bestemte steder.

1. Åpne Keep-appen Google Keep på Android-enheten din.
  2. Trykk på et notat.
  3. Trykk på Minn meg på dette Minn meg på det øverst til høyre.
  4. Du kan angi at påminnelsene skal utløses på bestemte tidspunkt eller steder:
    • Tidspåminnelse. Trykk på et av standardtidspunktene eller på Velg en dato og et klokkeslett. Du kan også angi at påminnelsen skal gjentas.
    • Stedspåminnelse: Trykk på Sted. Skriv deretter inn navnet eller adressen og trykk på Lagre. Du må gi Keep tilgang til posisjonen din.
  5. Påminnelsen for notatet vises nedenfor notatteksten, ved siden av eventuelle etiketter.
  6. For å lukke notatet, trykk på Tilbake Tilbake.
  7. For å endre eller slette påminnelsen, trykk på påminnelsestidspunktet eller -stedet nederst i notatet.

Merk: Hvis du vil ha mer presise stedspåminnelser og spare batteristrøm, kan du slå på Wi-Fi.

Finn ut hvordan du angir påminnelser på Wear OS-klokker.

Se kommende påminnelser

1. Åpne Keep-appen Google Keep.
  2. Øverst til venstre i Keep trykker du på menyen Meny etterfulgt av Påminnelser.
  3. Du ser alle notater med kommende påminnelser.

Endre standardtidspunktene for påminnelser

Du kan endre de forhåndsinnstilte påminnelsestidspunktene for «Morgen», «Ettermiddag» og «Kveld». Finn ut hvordan du endrer standardtidspunktene for påminnelser.