Herinneringen voor notities instellen

Je kunt op een bepaald tijdstip of op een bepaalde plaats een herinnering voor een notitie krijgen.

1. Open de Keep-app Google Keep op je iPhone of iPad.
  2. Tik op een notitie.
  3. Tik rechtsboven op Herinnering instellen Herinneren.
  4. Je kunt herinneringen zo instellen dat ze worden geactiveerd op een bepaalde tijd of plaats:
    • Herinnering op tijdstip: Tik op een van de standaardtijden of tik op Datum en tijd kiezen. Je kunt de herinnering ook laten herhalen.
    • Herinnering op locatie: Tik op Plaats kiezen. Geef vervolgens de naam of het adres op en tik op Klaar Gereed. Zorg ervoor dat Keep toegang tot je locatiegegevens heeft.
  5. De herinnering van je notitie wordt onder de notitietekst weergegeven (naast eventuele labels).
  6. Tik op Terug Terug om de notitie te sluiten.

Je kunt een herinnering op elk gewenst moment wijzigen of verwijderen door op het tijdstip of de plaats van de herinnering te tikken (onder aan de notitie).

Opmerking: Zet wifi aan om nauwkeurigere locatieherinneringen te krijgen en de batterij te sparen.

Geplande herinneringen bekijken

1. Open de Keep-app Google Keep.
  2. Tik linksboven in Keep op Menu Menu en dan Herinneringen.
  3. Bekijk de notities met geplande herinneringen.

Standaardtijden van herinneringen wijzigen

Je kunt de vooraf ingestelde tijden van herinneringen voor de ochtend, middag en avond wijzigen. Meer informatie over hoe je de standaardtijden van herinneringen wijzigt