Herinneringen voor notities instellen

Je kunt op een bepaald tijdstip of op een bepaalde plaats een herinnering voor een notitie krijgen.

1. Ga op je computer naar keep.google.com.
  2. Klik op een notitie.
  3. Klik linksonder op Herinner mij hieraan Herinneren
  4. Je kunt herinneringen zo instellen dat ze worden geactiveerd op een bepaalde tijd of plaats:
    • Herinnering op tijdstip: Klik op een van de standaardtijden of klik op Datum en tijd kiezen Pick a date and time. Je kunt de herinnering ook laten herhalen.
    • Herinnering op locatie: Klik op Plaats kiezen Pick a place. Geef vervolgens de naam of het adres op. Zorg ervoor dat Keep toegang tot je locatiegegevens heeft.
  5. Klik op Klaar of ergens buiten de notitie om de notitie te sluiten.

Je kunt de herinnering wijzigen door onderaan de notitie op de tijd of plaats van de herinnering te klikken.

Tip: Klik rechtsonder op Herinnering verwijderen Delete reminder om een herinnering te verwijderen.

Geplande herinneringen bekijken

1. Ga op je computer naar keep.google.com.
  2. Klik linksboven in Keep op Menu Menu en dan Herinneringen.
  3. Bekijk de notities met geplande herinneringen.

Herinneringen bekijken die niet aan notities zijn gekoppeld

Sommige herinneringen zijn mogelijk niet meer aan notities gekoppeld. Je kunt deze niet-gekoppelde herinneringen bekijken en beheren.

1. Ga naar keep.google.com.
  2. Klik linksboven in Keep op Menu Menu en dan Herinneringen.
  3. Je ziet bovenaan een melding .
  4. Klik op Bekijken om de niet-gekoppelde herinneringen te bekijken.
  5. Je kunt de melding sluiten of een niet-gekoppelde herinnering verwijderen.

Standaardtijden van herinneringen wijzigen

Je kunt de vooraf ingestelde tijden van herinneringen voor de ochtend, middag en avond wijzigen. Meer informatie over hoe je de standaardtijden van herinneringen wijzigt