Herinneringen voor notities instellen

Je kunt op een bepaald tijdstip of op een bepaalde plaats een herinnering aan een notitie ontvangen.

1. Ga op je computer naar keep.google.com.
  2. Klik op een notitie.
  3. Klik linksonder op 'Herinner mij hieraan' Herinneren
  4. Je kunt herinneringen zo instellen dat ze worden geactiveerd op een bepaalde tijd of plaats:
    • Herinnering op tijdstip: Klik op een van de standaardtijden of klik op 'Kies datum en tijd' Pick a date and time. Je kunt de herinnering ook laten herhalen.
    • Herinnering op locatie: Klik op 'Kies plaats' Pick a place. Geef vervolgens de naam of het adres op. Zorg ervoor dat Keep toegang tot je locatiegegevens heeft.
  5. Klik op Gereed of ergens buiten de notitie om de notitie te sluiten.

Je kunt de herinnering wijzigen door onderaan de notitie op de tijd of plaats van de herinnering te klikken.

Tip: Wil je een herinnering verwijderen, klik dan rechtsonder op 'Herinnering verwijderen' Delete reminder.

Naderende herinneringen bekijken

1. Ga naar keep.google.com of open de Keep-app Keep-app.
  2. Tik of klik linksboven in Keep op Menu Menu > Herinneringen.
  3. Bekijk de notities met naderende herinneringen.

Standaard herinneringstijden wijzigen

Je kunt de vooraf ingestelde herinneringstijden voor ochtend, middag en avond wijzigen. Meer informatie over het wijzigen van de standaard herinneringstijden.