Muistutusten määrittäminen muistiinpanoille

Voit saada muistutuksen muistiinpanoista tiettynä aikana tai saapuessasi määrättyyn paikkaan.

1. Siirry tietokoneella osoitteeseen keep.google.com.
  2. Klikkaa muistiinpanoa.
  3. Klikkaa vasemmasta alakulmasta Muistuta Muistuta minua
  4. Voit määrittää muistutuksen tapahtumaan tiettyyn aikaan tai tietyssä paikassa:
    • Aikamuistutus: Klikkaa haluamaasi oletusaikaa tai klikkaa Valitse päivä ja aika Pick a date and time. Voit asettaa muistutuksen myös toistuvaksi.
    • Paikkamuistutus: Klikkaa Valitse paikka Pick a place. Kirjoita sitten nimi tai osoite. Sinun on annettava Keepille sijaintisi käyttöoikeus.
  5. Sulje muistiinpano valitsemalla Valmis tai klikkaamalla muistiinpanon ulkopuolelta.

Jos haluat muuttaa muistutusta, klikkaa muistutuksen aikaa tai paikkaa muistiinpanon lopussa.

Vinkki: Jos haluat poistaa muistutuksen, klikkaa oikeasta alakulmasta Poista muistutus Delete reminder.

Tulevien muistutusten tarkasteleminen

1. Siirry osoitteeseen keep.google.com tai avaa Keep-sovellus Keep-sovellus.
  2. Napauta tai klikkaa Keepin vasemmassa yläkulmassa Valikko Valikko > Muistutukset.
  3. Näet kaikki muistiinpanot, joissa on tulevia muistutuksia.

Muistutusten oletusaikojen muuttaminen

Voit muuttaa muistutusten esivalittuja aikoja aamulle, iltapäivälle ja illalle. Lue lisätietoja muistutusten oletusaikojen muuttamisesta.