Opret påmindelser om dine noter

Du kan få påmindelser om dine noter på bestemte tidspunkter, eller når du ankommer til et bestemt sted.

1. Gå til keep.google.com på din computer.
  2. Klik på en note.
  3. Klik på Påmind mig Påmind mig nederst til venstre.
  4. Du kan indstille dine påmindelser, så de aktiveres på et bestemt tidspunkt eller sted:
    • Tidsbestemt påmindelse: Klik på en af standardtiderne, eller klik på Vælg en dato og et klokkeslæt Pick a date and time. Du kan også angive, at påmindelsen skal gentages.
    • Stedbestemt påmindelse: Klik på Vælg sted Pick a place. Angiv derefter adressen eller navnet på stedet. Keep skal have adgang til din lokation.
  5. Luk din note ved at klikke på Udfør eller ved at klikke uden for noten.

Du ændrer en påmindelse ved at trykke på påmindelsestidspunktet eller -stedet nederst i noten.

Tip! Du sletter en påmindelse ved at klikke på Slet påmindelse Delete reminder nederst til højre.

Se kommende påmindelser

1. Gå til keep.google.com på din computer.
  2. Øverst til venstre i Keep skal du klikke på menuen Menu og så Påmindelser.
  3. Du ser nu alle noter med kommende påmindelser.

Se påmindelser, der ikke er knyttet til en note

Nogle påmindelser er muligvis ikke længere tilknyttet en note. Du kan se og administrere disse påmindelser uden tilknytning.

1. Gå til keep.google.com.
  2. Øverst til venstre i Keep skal du klikke på menuen Menu og så Påmindelser.
  3. Øverst på skærmen kan du se en notifikation
  4. Klik på Gennemgå for at se påmindelserne uden tilknytning.
  5. Du kan lukke notifikationen eller slette eventuelle påmindelser uden tilknytning.

Rediger standardtiderne for påmindelser

Du kan ændre de forudindstillede påmindelsestider for morgen, eftermiddag og aften. Se, hvordan du ændrer dine standardtider for påmindelser.