Opret påmindelser om dine noter

Du kan få påmindelser om dine noter på bestemte tidspunkter, eller når du ankommer til et bestemt sted.

1. Gå til keep.google.com på din computer.
  2. Klik på en note.
  3. Klik på Påmind mig Påmind mig nederst til venstre.
  4. Du kan indstille dine påmindelser, så de udløses på et bestemt tidspunkt eller et bestemt sted:
    • Tidsbestemt påmindelse: Klik på en af standardtiderne, eller klik på Vælg dato og klokkeslæt Pick a date and time. Du kan også angive, at påmindelsen skal gentages.
    • Stedbestemt påmindelse: Klik på Vælg sted Pick a place. Angiv derefter adressen eller navnet på stedet. Keep skal have adgang til din placering.
  5. Luk din note ved at klikke på Udfør eller ved at klikke uden for noten.

Du ændrer en påmindelse ved at trykke på påmindelsestidspunktet eller -stedet nederst i noten.

Tip! Du sletter en påmindelse ved at klikke på Slet påmindelse Delete reminder nederst til højre.

Se kommende påmindelser

1. Gå til keep.google.com, eller åbn Keep-appen appen Keep.
  2. Tryk eller klik på Menu menuen > Påmindelser øverst til venstre i Keep.
  3. Du ser nu alle noter med kommende påmindelser.

Rediger standardtiderne for påmindelser

Du kan ændre de forudindstillede påmindelsestider for morgen, eftermiddag og aften. Se, hvordan du ændrer dine standardtider for påmindelser.