Configurar recordatoris per a notes

Pots rebre recordatoris sobre les teves notes en un moment determinat o quan arribis a un lloc concret.

1. A l'ordinador, ves a keep.google.com.
  2. Fes clic en una nota.
  3. A la part inferior esquerra, fes clic a Recordatori Recordatori
  4. Pots definir que els recordatoris sonin a una hora o en un lloc concrets:
    • Recordatori d'hora: fes clic en una de les hores predeterminades o a l'opció Tria una data i una hora Pick a date and time. També pots definir que el recordatori es repeteixi.
    • Recordatori d'ubicació: fes clic a Tria un lloc Pick a place i, tot seguit, introdueix-ne el nom o l'adreça. Hauràs de deixar que Keep accedeixi a la teva ubicació.
  5. Fes clic a Fet o fora de la nota per tancar-la.

Per modificar un recordatori, fes clic a l'hora o al lloc que es mostren a la part inferior de la nota.

Consell: per suprimir un recordatori, a la part inferior dreta, fes clic a Suprimeix el recordatori Delete reminder.

Veure els pròxims recordatoris

1. A l'ordinador, ves a keep.google.com.
  2. A la part superior esquerra de Keep, fes clic a Menú Menú i després Recordatoris.
  3. Veuràs totes les notes que tenen recordatoris pròxims.

Veure els recordatoris que no estan adjuntats a notes

És possible que alguns recordatoris ja no estiguin adjuntats a notes. Els podràs veure i gestionar.

1. Ves a keep.google.com.
  2. A la part superior esquerra de Keep, fes clic a Menú Menú i després Recordatoris.
  3. A la part superior, veuràs una notificació .
  4. Fes clic a Revisa per veure els recordatoris no adjuntats.
  5. Pots ignorar la notificació o suprimir qualsevol dels recordatoris no adjuntats.

Canviar les hores de recordatori predeterminades

Pots canviar les hores del matí, de la tarda i del vespre predefinides per als recordatoris. Obtén informació sobre com pots canviar les hores de recordatori predeterminades.

Cerca
Esborra la cerca
Tanca la cerca
Aplicacions de Google
true
Cerca al Centre d'ajuda