Configurar recordatoris per a les notes

Pots rebre recordatoris sobre les teves notes en un moment determinat o quan arribis a un lloc concret.

1. Ves a keep.google.com a l'ordinador.
  2. Fes clic en una nota.
  3. A la part inferior esquerra, fes clic a Recorda-m'ho Recordatori
  4. Pots definir que els recordatoris sonin a una hora o en un lloc concrets:
    • Recordatori d'hora: fes clic en una de les hores predeterminades o a Tria una data i una hora Pick a date and time. També pots definir que el recordatori es repeteixi.
    • Recordatori d'ubicació: fes clic a Tria un lloc Pick a place. i, tot seguit, introdueix-ne el nom o l'adreça. Has de deixar que Keep accedeixi a la teva ubicació.
  5. Fes clic a Fet o fora de la nota per tancar-la.

Per modificar un recordatori, fes clic a l'hora o al lloc que es mostren a la part inferior de la nota.

Consell: per suprimir un recordatori, fes clic a Suprimeix el recordatori Delete reminder, a la part inferior dreta.

Veure els pròxims recordatoris

1. Vés a keep.google.com o obre l'aplicació Keep aplicació Keep.
  2. A la part superior esquerra de Keep, toca Menú Menú > Recordatoris, o bé fes-hi clic.
  3. Es mostren totes les notes que tenen recordatoris pròxims.

Canviar les hores de recordatori predeterminades

Pots canviar les hores del matí, la tarda i el vespre predefinides per als recordatoris. Obtén més informació sobre com canviar les hores de recordatori predeterminades.