Använda Chrome-tillägget Google Keep

Gör anteckningar medan du surfar på webben med Chrome-tillägget Google Keep.

Du kan använda Chrome-tillägget Keep när du vill spara information från en webbplats i en anteckning. Ladda ned Chrome-tillägget Google Keep.

Från och med den 5 december 2022 sparas inte anteckningar som skapas i Chrome-tillägget automatiskt. Om du vill öppna och redigera anteckningar som är kopplade till en webbadress kan du gå till keep.google.com.

Spara innehåll som en anteckning

1. Välj det innehåll du vill spara.
  2. Högerklicka på följt av klicka på Spara bild i Keep eller Spara val i Keep.

Spara en webbsida i Keep

1. Öppna webbsidan du vill spara.
  2. Klicka på Keep till höger i webbläsaren Google Keep.

Skapa en anteckning

1. Högerklicka på Keep uppe till höger i webbläsaren Google Keep.
  2. Klicka på Ny tom anteckning.