Google Keepin Chrome-laajennuksen käyttäminen

Tee muistiinpanoja selatessasi verkkosivuja Google Keepin Chrome-laajennuksen avulla.

Voit tallentaa verkkosivuston tietoja muistiinpanoon Google Keepin Chrome-laajennuksella. Lataa Google Keepin Chrome-laajennus.

Chrome-laajennuksessa luodut muistiinpanot eivät tallennu automaattisesti 5.12.2022 alkaen. Jos haluat avata ja muokata URL-osoitteeseen liittyviä muistiinpanoja, siirry osoitteeseen keep.google.com.

Sisällön tallentaminen muistiinpanoon

1. Valitse sisältö, jonka haluat tallentaa.
  2. Klikkaa sisältöä hiiren kakkospainikkeella ja sitten klikkaa Tallenna kuva Keepiin tai Tallenna valinta Keepiin.

Verkkosivun tallentaminen Keepiin

1. Siirry verkkosivulle, jonka haluat tallentaa.
  2. Valitse selaimen oikeasta yläkulmasta Keep Google Keep.

Muistiinpanon luominen

1. Klikkaa selaimen oikeasta yläkulmasta Keepiä Google Keep hiiren kakkospainikkeella.
  2. Klikkaa Uusi tyhjä muistiinpano.