Sök efter anteckningar och listor

Hitta snabbt dina anteckningar och listor med hjälp av sökfältet i Keep. Du kan filtrera efter text- eller anteckningsfunktioner som färg, etiketter och bilder.

Söka i Google Keep

1. Öppna appen Google Keep på en mobil eller surfplatta med Android.
  2. Tryck på Sök Sök uppe till höger.
  3. Skriv orden eller etikettnamnet du letar efter eller klicka på en ikon för att filtrera dina sökresultat:
    • Typer: Filtrera anteckningar efter påminnelser, inspelningar, webbadresser eller andra typer.
    • Etiketter: Filter anteckningar efter etiketter som du har gett dem.
    • Saker: Filtrera anteckningar som passar in i kategorier som böcker, musik, resor med mera.
    • Personer: Filtrera anteckningar som du har delat med specifika personer.
    • Färger: Filter anteckningar som du har taggat med en viss färg.
  4. När du har dina resultat trycker du på en anteckning för att öppna den.

Tips! Du kan söka efter text i bilder, som bilder av kvitton, genom att skriva orden på fotot. (Endast tillgängligt på engelska.)