Søk etter notater og lister

Finn notatene og listene dine raskt med søkefeltet i Google Keep. Du kan filtrere søket etter farger, etiketter og bilder.

Søk i Google Keep

1. Åpne Google Keep-appen på Android-telefonen din eller Android-nettbrettet ditt.
  2. Trykk på Søk Søk øverst til høyre.
  3. Skriv inn ordene eller etikettnavnet du leter etter, eller klikk på et ikon for å filtrere søkeresultatene:
    • Typer: Filtrér notater etter påminnelser, opptak, nettadresser eller andre valg.
    • Etiketter: Filtrér notater etter etiketter du har gitt dem.
    • Ting: Filtrér notater som passer inn i kategorier, for eksempel bøker, musikk, reiser med mer.
    • Folk: Filtrér notater du har delt med bestemte personer.
    • Farger: Filtrér notater du har merket med en bestemt farge.
  4. Når du har fått resultatene, trykker du på et notat for å åpne det.

Tips: Du kan søke etter tekst i bilder, for eksempel bilder av kvitteringer, ved å skrive inn ordene i bildene. (Bare tilgjengelig på engelsk.)