Notities en lijsten zoeken

Je kunt de zoekbalk in Google Keep gebruiken om snel je notities en lijsten terug te vinden. De zoekbalk biedt handige opties om te filteren op tekst- of notitiekenmerken, zoals kleur, labels en afbeeldingen.

Zoeken in Google Keep

1. Open de Google Keep-app op je iPhone of iPad.
  2. Tik rechtsboven op Zoeken Zoeken.
  3. Typ de woorden of labelnaam waar je naar zoekt, of klik op een van deze pictogrammen om je zoekresultaten te filteren:
    • Typen: filter notities op herinneringen, opnamen, URL's of andere typen.
    • Labels: filter notities op labels die je ze hebt gegeven.
    • Dingen: filter op notities die passen in categorieën, bijvoorbeeld boeken, muziek of reizen.
    • Mensen: filter op notities die je hebt gedeeld met bepaalde mensen.
    • Kleuren: filter op notities die je hebt getagd met een bepaalde kleur.
  4. Bekijk de resultaten en tik op een notitie om deze te openen.

Tip: Je kunt zoeken naar tekst in foto's (bijvoorbeeld afbeeldingen van recepten) door enkele woorden te typen die in de foto voorkomen. (Alleen beschikbaar in het Engels.)

Zoeken met Spotlight

1. Ontgrendel je iPhone of iPad.
  2. Veeg op het startscherm van links naar rechts of sleep omlaag vanuit het midden van het scherm.
  3. Tik bovenaan op Zoeken Zoeken.
  4. Typ enkele woorden uit de notitie of lijst die je zoekt. Bekijk de zoekresultaten die worden weergegeven terwijl je nog aan het typen bent.
  5. Tik op een notitie of lijst om deze te openen in de Keep-app.