Notities en lijsten zoeken

Je kunt de zoekbalk in Google Keep gebruiken om snel je notities en lijsten terug te vinden. De zoekbalk biedt handige opties om te filteren op tekst- of notitiekenmerken, zoals kleur, labels en afbeeldingen.

Zoeken in Google Keep

1. Ga op je computer naar keep.google.com.
  2. Klik bovenaan op Zoeken.
  3. Typ de woorden of labelnaam waar je naar zoekt, of klik op een van deze pictogrammen om je zoekresultaten te filteren:
    • Typen: filter notities op herinneringen, opnamen, URL's of andere typen.
    • Labels: filter notities op labels die je ze hebt gegeven.
    • Dingen: filter op notities die passen in categorieën, bijvoorbeeld boeken, muziek of reizen.
    • Mensen: filter op notities die je hebt gedeeld met bepaalde mensen.
    • Kleuren: filter op notities die je hebt getagd met een bepaalde kleur.
  4. Bekijk de resultaten en klik op een notitie om deze te openen.

Tip: Je kunt zoeken naar tekst in foto's (bijvoorbeeld afbeeldingen van recepten) door enkele woorden te typen die in de foto voorkomen. (Alleen beschikbaar in het Engels.)