Muistiinpanojen ja luetteloiden haku

Google Keepin hakupalkin avulla löydät nopeasti muistiinpanosi ja luettelosi. Voit suodattaa hakutuloksia tekstin tai muistiinpanojen ominaisuuksien, kuten värin, tunnisteiden ja kuvien, mukaan.

Hakujen tekeminen Google Keepissa

1. Siirry tietokoneella osoitteeseen keep.google.com.
  2. Klikkaa sivun yläosassa Hae.
  3. Kirjoita hakemasi sanat tai tunnisteen nimi tai suodata hakutulokset klikkaamalla kuvaketta:
    • Tyypit: Suodata muistiinpanot muistutusten, tallenteiden, URL-osoitteiden tai muiden tyyppien mukaan.
    • Tunnisteet: Suodata muistiinpanot niihin lisäämiesi tunnisteiden mukaan.
    • Asiat: Suodata tiettyihin luokkiin, kuten kirjat, musiikki tai matkailu, kuuluvat muistiinpanot.
    • Henkilöt: Suodata tietyille henkilöille jakamasi muistiinpanot.
    • Värit: Suodata tietyllä väritunnisteella merkitsemäsi muistiinpanot.
  4. Voit avata hakutuloksissa näkyviä muistiinpanoja klikkaamalla niitä.

Vinkki: Voit hakea tekstiä esimerkiksi kuitista ottamastasi kuvasta kirjoittamalla hakukenttään kuvan sisältämiä sanoja. (Saatavilla vain englanniksi.)