Søg efter noter og lister

Find dine noter og lister i en fart ved at bruge søgelinjen i Google Keep. Du kan filtrere efter tekst eller noteelementer, som for eksempel farve, etiketter og billeder.

Søg i Google Keep

1. Gå til keep.google.com på din computer.
  2. Klik på Søg øverst.
  3. Angiv de ord eller navnet på den etiket, du leder efter, eller klik på et ikon for at filtrere dine søgeresultater:
    • Typer: Filtrer noter efter påmindelser, optagelser, webadresser eller andre typer.
    • Etiketter: Filtrer noter efter etiketter, du har føjet til dem.
    • Ting: Filtrer noter, som passer i kategorier, som for eksempel bøger, musik, rejser og meget andet.
    • Personer: Filtrer noter, som du har delt med bestemte personer.
    • Farver: Filtrer noter, du har tagget med en bestemt farve.
  4. Når du har dine resultater, skal du klikke på en note for at åbne den.

Tip! Du kan søge efter tekst på billeder, som for eksempel billeder af kvitteringer, ved at skrive ordene på det pågældende billede. Denne funktion fungerer kun på engelsk.