Cercar notes i llistes

Troba ràpidament les teves notes i llistes amb la barra de cerca de Google Keep. Pots filtrar per text o per característiques de la nota, com ara el color, les etiquetes i les imatges.

Cercar notes a Google Keep

1. A l'ordinador, aneu a keep.google.com.
  2. A la part superior, feu clic a Cerca.
  3. Escriviu el nom de l'etiqueta o les paraules que voleu cercar, o bé feu clic en una icona per filtrar els resultats de la cerca:
    • Tipus: filtra les notes per recordatoris, enregistraments, URL o altres tipus de contingut.
    • Etiquetes: filtra les notes per les etiquetes que hi has aplicat.
    • Coses: filtra les notes que s'ajusten a categories com ara llibres, música, viatges i molt més.
    • Persones: filtra les notes que has compartit amb persones concretes.
    • Colors: filtra les notes que has marcat amb un color determinat.
  4. Fes clic en una nota dels resultats per obrir-la.

Consell: per cercar text a les fotos, com ara en imatges de rebuts, escriu paraules que hi surtin (aquesta opció només està disponible en anglès).