Een notitie maken of bewerken

Je kunt notities schrijven of uitspreken in Keep en ze op elk gewenst apparaat bekijken.

Een notitie schrijven op je iPhone of iPad

1. Open de Google Keep-app Google Keep op je iPhone of iPad.
  2. Tik op Maak een notitie.
  3. Voeg de tekst van je notitie en een titel toe.
  4. Tik op Terug Terug als je klaar bent.

Een notitie schrijven op je Apple Watch

1. Open de Keep-app op je horloge.

2. Druk stevig op het scherm.

3. Tik op Tekstnotitie.

4. Tik op Krabbelen.

5. Sleep met je vinger over het scherm om een ​​letter of woord te schrijven.

6. Tik op Gereed.

Een notitie bewerken

1. Open de Google Keep-app Google Keep op je iPhone of iPad.
  2. Tik op de notitie die je wilt bewerken.
  3. Breng de wijzigingen aan in de notitie.
    • Tik op Ongedaan maken Ongedaan maken als je een actie ongedaan wilt maken.
    • Tik op Opnieuw Opnieuw als je een actie opnieuw wilt uitvoeren.
  4. Tik op Terug Terug als je klaar bent.

Een notitie met je stem maken op je iPhone of iPad

1. Open de Google Keep-app Google Keep op je iPhone of iPad.
  2. Tik onderaan op Spreken Spreken.
  3. Spreek je notitie uit wanneer de microfoon wordt weergegeven.
    • Wil je de notitie beluisteren, tik dan op Afspelen Afspelen
    • Wil je de notitie verwijderen, tik dan op Verwijderen Verwijderen

Een notitie met je stem maken op je Apple Watch

1. Open de Keep-app op je horloge.

2. Druk stevig op het scherm.

3. Tik op Tekstnotitie.

4. Tik op Microfoon Spreken.

5. Spreek je notitie uit.

6. Tik op Gereed.