Een notitie maken of bewerken

Je kunt notities schrijven of uitspreken in Keep en ze op elk gewenst apparaat bekijken.

Een notitie schrijven

1. Open de Google Keep-app Google Keep op je Android-telefoon of -tablet.
  2. Tik op Maak een notitie.
  3. Voeg de tekst van je notitie en een titel toe.
  4. Tik op Terug Terug als je klaar bent.

Meer informatie over hoe je een notitie maakt op je Wear OS-horloge.

Een notitie bewerken

1. Open de Google Keep-app Google Keep op je Android-telefoon of -tablet.
  2. Tik op de notitie die je wilt bewerken.
  3. Breng de wijzigingen aan in de notitie.
    • Wil je een actie ongedaan maken, tik dan op 'Ongedaan maken' Ongedaan maken.
    • Wil je een actie opnieuw uitvoeren, tik dan op 'Opnieuw' Opnieuw.
  4. Tik op Terug Terug als je klaar bent.

Een notitie maken met je stem

1. Open de Google Keep-app Google Keep op je Android-telefoon of -tablet.
  2. Tik onderaan op Spreken Spreken.
  3. Spreek je notitie uit wanneer de microfoon wordt weergegeven.
    • Wil je de notitie beluisteren, tik dan op Afspelen Opname afspelen
    • Wil je de notitie verwijderen, tik dan op Verwijderen Verwijderen