Create or edit a noteMuistiinpanon kirjoittaminen ja muokkaaminen

Voit luoda muistiinpanoja Keepissa ja tarkastella niitä millä tahansa laitteellaLue lisätietoja muistiinpanojen luomisesta ja muokkaamisesta Google Assistantin avulla.

Muistiinpanon kirjoittaminen

1. Avaa Google Keep ‑sovellus Google Keep Android-puhelimella tai ‑tabletilla.
  2. Napauta Tee muistiinpano.
  3. Lisää muistiinpano ja otsikko.
  4. Kun olet valmis, napauta Takaisin Takaisin.

Lue, miten voit luoda muistiinpanon Wear OS ‑kellolla.

Muistiinpanon muokkaaminen

1. Avaa Google Keep ‑sovellus Google Keep Android-puhelimella tai ‑tabletilla.
  2. Napauta muistiinpanoa, jota haluat muokata.
  3. Tee haluamasi muokkaukset.
    • Kumoa toiminto napauttamalla Kumoa Kumoa.
    • Toista toiminto napauttamalla Toista Toista.
  4. Kun olet valmis, napauta Takaisin Takaisin.

Muistiinpanon luominen puhumalla

1. Avaa Google Keep ‑sovellus Google Keep Android-puhelimella tai ‑tabletilla.
  2. Napauta alareunasta Puhu Puhu.
  3. Kun mikrofoni tulee näkyviin, sano muistiinpanosi.
    • Voit kuunnella muistiinpanon napauttamalla Toista Toista tallenne
    • Voit poistaa muistiinpanon napauttamalla Poista Poista

Related articlesAiheeseen liittyviä artikkeleita